Groepsles Braziliaans Ju Jitsu. Takedowns en grondgevecht met klemmen en verwurgingen - Verschillende vechtsporten, groepslessen en personal training in Vlissingen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Vechtsporten
Braziliaans Ju Jitsu (BJJ)


Braziliaans Ju-jitsu is een variant op het gewone ju-jitsu die nog meer is gebaseerd op het grondgevecht.

Volwassenen:
Bij Braziliaans ju-jitsu gaat het om het snel naar de grond brengen van de tegenstander. Er worden dan ook veel take-downs en grondtechnieken gebruikt. Doel van het "spel" is de ander zo snel mogelijk af te laten tikken (opgeven). Dit kan door middel van klemtechnieken en verwurgingen, deze komen ruim aan bod tijdens de trainingen.

Voor leerlingen die dat willen is er de mogelijkheid om aan wedstrijden deel te nemen. Wedstrijden doen ze op hun eigen niveau, welke wordt bepaald door de kleur band.

Kids:
Ook voor kinderen hebben we een les Braziliaans ju-jitsu, deze kunnen ze volgen vanaf 9 jaar. Hierbij gelden aangepaste regels, speciaal opgesteld voor kinderen. De voorbereiding op BJJ (=judo) is wel te volgen vanaf 4 jaar.

Voor de jeugdgroepen gebruiken we zowel het Braziliaans ju-jitsu systeem (voor de gevorderden) als het groundfight systeem.
Twee keer per jaar organiseren wij clubkampioenschappen waar iedereen aan mee mag doen, daarnaast doen we meerdere keren per jaar mee aan toernooien in Nederland of Belgiƫ.
Naast wedstrijden doen we regelmatig leuke dingen met de groep zoals een apenkooi- of strandtraining.  

Lestijden volwassenen:
Maandag om 20.30 u.
Dinsdag om 20.30 u.
Woensdag om 20.30 u.
Vrijdag om 19.30 u. vrij trainen
Zaterdag om 10.30 u. vrij trainen

Lestijden kids:
Maandag om 17.30u. kids 9 t/m 16 jaar
Woensdag om 17.30 u. kids 9 t/m 16 jaar

 
Copyright 2018. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu